Сервіс з прокачування танків

Номер оголошення 565209

Опис

Щоб домогтися успіху в грі, людина повинна володіти високим Скіла і достатньою кількістю досвіду і ресурсів в обліковому записі. Прокачування аккаунта World of Tanks грає важливу роль, оскільки завдяки їй відкриваються нові танки, заробляються ресурси, поліпшується екіпаж і т.д.

У грі присутні такі валюти: золото, срібло і бони. Під час прокачування акаунтів WoT користувачі ставлять собі за мету заробити якомога більше ресурсів. Завдяки цьому в подальшому вони забезпечать себе всім необхідним. Розберемо, для чого потрібен кожен вид.

На золото купуються преміумні танки, слоти, але воно виходить тільки за реальні гроші або виконання завдань. Срібло потрібно для покупки розблокованою техніки, модулів, а також для витратних матеріалів, снарядів, штатного обладнання. Бони потрібні для покупки вдосконаленого обладнання та інструкцій.

Чим більше валюти буде на рахунку, тим більше можливостей буде у власника.

Експо в WoT грає одну з найважливіших ролей, оскільки на неї поступово відкриваються гілки техніки, а також досліджуються модулі. Тому не дивно, що прокачування аккаунта танків нерідко має на увазі заробіток досвіду.

Щоб накопичити достатню кількість, необхідно провести безліч хороших боїв. Чим більше вдалих дій гравець зробить під час битви, тим більше експи отримає.

Сайт: https://skilovik.com

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 YouAll :: Оголошення України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

YouAll :: Оголошення України