Пропонуємо вам реальну роботу через інтернет
Пропонуємо вам реальну роботу через інтернет
Пропонуємо вам реальну роботу через інтернет
Пропонуємо вам реальну роботу через інтернет

Номер оголошення 39174

Опис

Доброго часу доби! Пропонуємо вам реальну роботу через інтернет. Якщо ви налаштовані серйозно з нами співпрацювати і заробляти хороші гроші - раді будемо бачити вас в наших рядах!


Отже, ХТО НАМ ПОТРІБЕН?
Нам потрібні реальні партнери для ведення бізнесу в інтернет і отримання гарантованого доходу. Від вас - готовність до участі в проекті і амбітність, від нас - забезпечення вас 100-відсотковим заробітком в короткий термін!

ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ?
Ми вас всьому навчимо. Через Skype, TeamViewer або по електронній пошті (E-mail) ми дамо вам знання, які дозволять вести бізнес професійно.

У вас висока здатність до навчання? Можете схопити знання "на льоту"? Тоді двадцяти-тридцяти хвилин вам буде досить, щоб осягнути всі наші секрети, освоїти деталі і нюанси, навчитися чесно і легально заробляти гроші в інтернеті. Ми вам в цьому допоможемо!

Звикли засвоювати нове вдумливо і неквапливо? Що ж, у вас теж є шанс стати профі в новій справі. Ми врахуємо індивідуальний темп навчання будь-якого нашого партнера.

ЯКИЙ РІВЕНЬ ДОХОДУ ВАС ЧЕКАЄ?
25000 рублів - це мінімум. Ви можете заробити ці гроші за місяць, а можете за тиждень або день. Ваші здібності плюс цілеспрямованість - ось запорука успіху. Іншими словами, чим більше зусиль докладаєте, тим більше грошей заробите!

КОЛИ ЧЕКАТИ РЕЗУЛЬТАТУ?
Найшвидші і амбітні наші партнери, досягнутий його в перший же день. За краще діяти неспішно - працюйте в своєму темпі! Результат гарантуємо і вам, нехай трохи пізніше. Головне - чітко виконувати наші рекомендації і вміло використовувати отримані знання.

Вибрали навчання онлайн? У вас буде прекрасний шанс прийти до успіху в ході "живого" спілкування з нами.

ЯКІ НАПРЯМКИ ПРОПОНОВАНОЇ РОБОТИ?
На сьогоднішній день їх шість, на ваш вибір.

Напрямок 1. Масові, легальні інтернет - розсилки. Яку інформацію розсилати і за якими адресами - ми навчимо вас за 5 - 15 хвилин. Покажемо, як їх робити. Досить завжди бути онлайн. Вартість навчання 4500 рублів (один раз), ваш дохід - від 25 000 рублів (щомісяця)! ІПОДАРОК- жива передплатна база з 35000 живих e-mail адрес і спеціальне програмне забезпечення для випуску своїх розсилок. Все просто: вмикай програму, роби розсилки по готовій базі, отримуй дохід! Чудовий старт.

Напрямок 2.Собственний продає веб-сайт. У вас є товар (інфо-продукт) або послуга для продажу? Робіть це через інтернет! Особистий Інтернет-ресурс - чудовий майданчик для торгівлі. Ми створимо його для вас під ключ. Вартість такого сайту - від 5000 рублів залежно від його складності. Врахуємо всі ваші вимоги, параметри і побажання. Навчимо ефективно використовувати. Окупить він себе в десятикратному розмірі вже в найближчому майбутньому: ви заробите не менше 50000 рублів. За місяць, тиждень або день - все буде залежати від вас!

Чи не хочете 5-14 днів чекати виготовлення сайту? Пропонуємо вам готові проекти. Купуйте, реалізуйте інфо-товар, отримуйте дохід! Ну і конечноПОДАРОК -доменное ім'я в зоні ru.

Напрямок 3.Заработок на власному сайті знайомств. Ми розробимо його для вас під ключ за 3500 рублів. Працює він повністю в автоматичному режимі і приносить гарний прибуток, в середньому - 80000 рублів щомісяця. Максимальний час створення сайту - 72 часа.ПОДАРОК- виділений сервер для роботи ресурсу.

Напрямок 4. Заробіток на продажу сайтів знайомств. Ми навчимо вас робити це за 20-30 хвилин. Вартість навчання 7500 рублів. Щомісячний дохід складе 100000- 180000 рублів. І конечноПОДАРОК: база з 20000 зацікавлених передплатників для вашого старту і спеціальна програма для масових розсилок.

Напрямок 5.Створення і продаж готових сайтів знайомств. Цей вид бізнесу ви під нашим керівництвом освоїте за 20-30 хвилин. Заплативши за навчання всього 9500 рублів, ви будете заробляти 110000 - 250000 рублів чистого прибутку на місяць. У качествеПОДАРКАот нас - база з 55000 реальних передплатників і програмне забезпечення для масових розсилок.

Напрямок 6.Заработок на передплатників. 25000 рублів чистого прибутку на автоматі за один день - це реально! 15-25 хвилин навчання в режимі онлайн - і ви власник чесного і прозорого бізнесу на поштових розсилках. Величезна база живих передплатників, тисячі нових і живих e-mail адрес - ми надамо вам всі інструменти для успішного ведення справи. Чи не запрацює тільки ледачий! Вартість навчання 11500 рублів. ВПОДАРОКот нас ви отримаєте найцінніший продукт на ринку інфо-бізнесу - базу з 75000 реальних передплатників, програмне забезпечення та унікальний продає веб сайт.

ЯК ПОЧАТИ СПІВПРАЦЮ З НАМИ?
Потрібно зробити три кроки:

1. Відповісти на цей лист. У відповіді просто повідомити, які з шести напрямків заробітку в інтернет вас зацікавило. Вказати бажаний вид зв'язку: Skype, TeamViewer або e-mail.
2. Отримати від нас інструктаж щодо подальшої діяльності.
3. Пройти навчання і почати заробляти.

Що ж, ДІЙТЕ!

***
З повагою і надією на співпрацю
Валерій - "Готовий бізнес під ключ"
E-mail: nikita.1957@list.ru


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 YouAll :: Оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

YouAll :: Оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області