Обладнання для напилення та заливки пінополіуретану (ППУ) та підлогу

Номер оголошення 238640

Опис

Компанія «Салекс» пропонує професійне обладнання торгової марки «Cortex». У нас представлений модельний ряд установок «Cortex» для напилення (ППУ) низького і високого тиску. А також великий вибір моделей установок «Cortex» для заливки пінополіуретанів (ППУ) і різних систем поліуретанів (ПУ).

Обладнання торгової марки «Cortex» адаптовано до складних умов роботи. Розроблено спеціально для роботи з компонентами будь-яких виробників сировини, як вітчизняних, так і зарубіжних. Ремонтопригодно без дорого сервісного обслуговування. Працює від мережі 220В. Має невеликі габаритні розміри і доступно за ціною. Все це дуже сильно виділяє установки «Cortex» серед зарубіжних аналогів.

Обладнання торгової марки «Cortex» має свої переваги і серед вітчизняних установок. Компанія «Салекс» має 10-ти річний досвід виробництва даного виду обладнання. Установки «Cortex» надійні і прості в роботі. Були враховані і усунені недоліки попередніх моделей. При виробництві обладнання, що використовуються комплектуючі високої якості, перевірені часом. В оновлених установках «Cortex» застосовуються надійні насосні станції, здатні якісно переробити будь-який вид сировини.

На весь модельний ряд обладнання торгової марки «Cortex» поширюється гарантія та післягарантійне обслуговування.

Висока продуктивність при відносно низькій вартості. Вартість установок залежить від їх комплектацій і наявності додаткових опцій. Ми зможемо підібрати установку під Ваш бюджет. Детальніше на нашому сайті domsfera.in.ua або за телефоном +38050050016

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 YouAll :: Оголошення Херсону та Херсонської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

YouAll :: Оголошення Херсону та Херсонської області