Таксі в Одесі - "Беру таксі"

Номер оголошення 489722

Опис

Якщо Ви маєте потребу в послугах таксі, перебуваючи в Одесі, отже, служба «Беру таксі» — це те, що Вам потрібно. Ми пропонуємо одеситам і гостям міста широкий спектр послуг пасажирських перевезень цілодобово. В нашій службі працюють досвідчені водії та диспетчери, які відрізняються своєю ввічливістю і уважністю. А для власників смартфонів є мобільний додаток, яке допоможе замовити таксі онлайн в Одесі.

Цінова політика нашої служби така, що дозволяє викликати недороге таксі в Одесі незважаючи на Ваше місцезнаходження. Низькі тарифи, помножені на високу якість послуг, роблять нашу службу найкращою у місті! Якщо Ви хочете замовити таксі в Одесі, то звернувшись в нашу службу за – 348, Ви отримуєте:

1.Надійність

Ми цінуємо ваш час і нашою репутацією, тому Ви обов'язково дочекаєтеся свою машину і вчасно прибудете до місця призначення. При цьому наші водії з багаторічним досвідом довезуть Вас з комфортом, навіть якщо Ви важко переносите поїздки.

2.Швидкість

Якщо Ви замовили нашу машину, тоді можете сміливо виходити з квартири, так як ми не звикли, щоб наші клієнти довго чекали нас.

3.Доступна ціна

На відміну від наших конкурентів, ми встановлюємо таку ціну, яка не буде «кусатися». Після поїздки на нашому таксі Ви задумаєтеся про те, щоб перестати користуватися громадським транспортом. Ви можете викликати наше таксі в будь-який час доби і в будь-який район міста.

При бажанні Ви можете не просто викликати таксі в Одесі, але і вибрати тип автомобіля, яким буде здійснена Ваша поїздка:

- Економ — простий варіант, якщо на рахунку кожна копійка, і Вам потрібен простий трансфер без якихось надмірностей, а Ви — не самий примхливий пасажир.

- Стандарт — золота середина між ціною і якістю умов. Машина закордонного виробництва. Досить комфортна і підійде для будь-якого виду поїздки.

- Комфорт — автомобіль як мінімум середнього класу. Як видно з назви, припускає підвищений комфорт, щоб Ваша поїздка була такою, після якої не хотілося покидати салон автомобіля. Відмінний вибір, коли хочете потурбуватися про затишок Ваших близьких.

- Бізнес-клас — транспортний засіб, призначений для статусного переміщення по місту і за його межами. Ідеальний вибір, якщо Вам потрібно відмінно зарекомендувати себе.

- Мікроавтобус — Ваш варіант, якщо потрібно здійснити перевезення більш ніж 4 людей.

Можливо Вас цікавить робота в таксі в Одесі? Тоді можете сміливо телефонувати за нашим номером. Ми завжди шукаємо надійних співробітників.

Більш докладну інформацію про службу "Беру таксі" в Одесі ви можете дізнатися на сайті https://beru-taxi.com.ua/rabota-v-taksi

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 YouAll :: Оголошення Одеси та Одеської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

YouAll :: Оголошення Одеси та Одеської області