Відмінний відпочинок в Криму 2017
Відмінний відпочинок в Криму 2017
Відмінний відпочинок в Криму 2017
Відмінний відпочинок в Криму 2017
Відмінний відпочинок в Криму 2017
Відмінний відпочинок в Криму 2017

Номер оголошення 185752

Опис

Вирішили провести свій літній відпочинок в Криму?! Пропонуємо комфортний і економний відпочинок у нас. Гостьовий будинок "ВЕНЕРА" запрошує гостей у смт Миколаївка, це західний берег Криму .Ми знаходимося в 40 км від Сімферополя, між Севастополем і Євпаторією. Відсутність промислового виробництва і порти на території селища роблять відпочинок в Миколаївці екологічно чистим. Це зручно місце для тихого сімейного літнього відпочинку з маленькими дітьми, тут немає суєти курортних міст, чисте море і пологий пляж прогрівається швидше. Любителі активного відпочинку можуть зайнятися в Миколаївці підводним полюванням, дайвінгом, покататися на гідроциклі або яхті. У нас є все, щоб ви могли відпочити з сім'єю , друзями і відмінно провели відпочинок біля моря.
До послуг гостей гостьовий будинок "Венера" пропонує економ номери 2-х,3-х, 4-х місні номери з умовами на поверхах. Безкоштовний WI-FI, загальна кухня для приготування їжі, чайхана, мангал для приготування шашликів, парковка на території, дитячий майданчик і басейн для дітей. Розваги, ринок, магазини, аптеки, пляж (піщаний і гальковий) – все в крокової доступності.
Ми готові зустріти своїх гостей за попередньою домовленістю від ЖД, автовокзалу чи аеропорту. Привітні господарі не залишать вашу будь-прохання без уваги. З смт Миколаївка щодня організовані екскурсії по визначних пам'ятках Криму. Приймаються колективні заявки. Знижки обговорюються індивідуально.
Ціни на проживання в гостьовому домі «Венера» від 250 р до 500 р в залежності від місяця і заселеності.
Якщо Ви бажаєте забронювати місце на літній відпочинок в Криму в 2017 нашому гостьовому будинку прямо зараз, телефонуйте +7 985 156 2343 Вадим або +38 095 544 1213 Олена (Viber/WhatsApp)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 YouAll :: Оголошення Рубіжного та Луганської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

YouAll :: Оголошення Рубіжного та Луганської області